Reciclem texans i ens fem una motxilla ben xula!


Qui no ha fet neteja quan ha arribat l'hora de fer el canvi d'armari? Passar la roba d'hivern a la d'estiu és una oportunitat única per comprovar tot allò que tens; el que no t'entra o et va gran, el que ja està vellet i el que ara veus que no va ser una bona idea comprar-te de rebaixes perquè ja està més que passat de moda.

Doncs fent neteja una pot aconseguir reciclar moltes de les coses tot creant-ne de noves, sempre i quant la peça en sí estigui bé i la tela sigui profitosa, sino el millor és donar-ho a alguna organització que ho donarà als més desfavorits (sempre i quant no estigui ja per llençar, en aquest cas existeixen contenidors especials per reciclatge de roba, un petit gest ajuda a tenir un planeta més net!). En fi, en el nostre cas hem aconseguit tot de texans, entre altres coses i, sense pensar-ho hem començat a reciclar-los fent motxilles per gaudir-les tot l'any.


Aprofitant-ho tot, amb les butxaques hem fet uns petits moneders per poder-hi posar cosetes sense que es perdin al fons de la bossa, ja sabem que nosaltres ho carreguem tot cap a dins i qualsevol dia trobarem un dinosaure fossilitzat! :P


Per dins cal triar una roba que ens agradi, tot es qüestió de gustos ja que el texà o denim combina amb totes les teles existents i imaginables. Nosaltres hi vam posar una de bastant soferta amb molts colors i un fons claret per contrastar. Vam aprofitar i vam crear una butxaqueta per a poder-hi posar el telèfon, les claus o els dinerets. Les butxaques sempre van bé oi? ;)

Unes cintes especials, les podeu trobar a qualsevol merceria, per fer les nanses i un cordonet de cotó del mateix color per fer el tancament de la motxilla amb unes peces metàl·liques per a que tingui un acabament totalment professional.


Aquesta no l'hem decorat pero desprès tot això va al gust: que si uns lluentons, que si unes blondetes o una cinta de tripa de pollastre (sí, la de zig-zaf es diu així), o un bordadet... tot s'accepta aquí. A més a més, per la part de darrere hi hem posat una butxaqueta amb la cremallera amagada, tot un repte perquè és de les primeres que posem!!


I què dieu? De pantalons a bossa megatrendy en una sola tarda! Voleu el tutorial? Apunteu-vos a la nostra Newslettes i us l'enviarem aquest Agost! :)

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier