5a Fira de Patchwork a Puigcerdà!

Foto de Tela Marinera
Com cada any des de fa ja uns quants, a finals de mes tenim el Cap de setmana de Patchwork a Puigcerdà!

I és que els dies 30 i 31 de Juliol, al centre de Puigcerdà, hi haurà tot de parades de botigues de patchowrk i costura d'arreu. Una bona cosa per anotar a la agenda si penseu estar per La Cerdanya aquests dies ;)


Hi hauran les simpatiquíssimes de Cal Bundancieta. Estem encamorades d'aquesta merceria de La Seu d'urgell, que amb lo petitona que és deu tenir dos milions de cintetes diferents...Saps quan entres pero mai quan sortiràs ja que mai acabes de trobar-hi coses. De ben segur que portaràn un bon assortiment de cintes i de ben segur que ens en comprarem més d'una :P

També tornarem a tenir a Jan et Jul, que sempre porten teles supermones i mosquetons, cintes per fer nanses,...

Beautiful Days no podia faltar tampoc a aquesta trobada. Amb la seva botiga a Puigcerdà sempre té cosetes molt boniques. Vaja que és una parada obligatòria cada vegada que anem per allà.
Foto de Tela Marinera
Foto d'Un raconet de fils
 I moltes altres més, ja us explicarem què hi havia i quines hem trobat interessants per al proper any tenir-ne més de referència :)

En fi...que es preparin els comptes corrents per tremolar dissabte vinent!! Pero no tot es comprar eh! Amb l'excusa també podeu visitar una mica la comarca, que ben bonica és ;)

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier