Bossa de Labors

by - 21:00

Aquesta bossa va marxar cap a ca l'Antonia ja fa un meset i quan ens trobem va supercontenta amb les seves labors a dins! I es que està 100% feta a mà, bé a mans perquè la pelussilla de ma mare (que ja té fanpage al Facebook; Retalls i pedacets) volia ajudar-me sí o sí (el projecte li va molar) així que ho vam fer tot a mitges, inclús triar les teles! :D

Esta bolsa se fue a casa de la Antònia hará ya un mesecito y cuando nos encontramos va supercontenta con sus labores dentro! Y es que está 100% hecha a mano, bueno a manos porque la pelusilla de mi madre (que ya tiene fanpage al facebook; Retalls i pedacets) quería ayudarme sí o sí (el proyecto le gustó) así que lo hicimos todo a medias, incluso escoger las telas! :D

Va amb una guata de cotó, no l'havia treballada mai i em va agradar molt, i està encoixinada amb uns corets (es que l'Antònia és superfan de les monyades) i decorada amb puntes. Dins hi han dues butxaques que ocupen tot lo llarg de la bossa, rematadetes amb el biaix i unes puntetes petitones super maques. Ademés, per a que tingui tot el kit de coses molonguis, li vaig cosir a mà un cor com a clauer, amb llacet i tot, i un altre coret a la part lateral amb lluentons que va quedar molt bé.

Va con guata de algodón, no la había trabajado nunca y me gustó mucho, y está acolchada con unos corazoncitos (es que Antònia es superfan de las moñadas) y decorada con puntillas. Dentro hay dos bolsillos que ocupan todo el largo de la bolsa, remataditos con el bies y una puntilla pequeñita super bonita. Además, para que tenga todo el kit de cosas molonguis, le cosí a mano un corazón como llaverito, con lacito incluido, y otro corazón en la parte lateral con lentejuelas que quedó muy bien.

Per fora també hi ha una butxaca (per portar els llàpis o el moneder), també rematada amb el biaix fucsia, així com les nanses. Una altra cosa que tampoc havia "treballat" mai són les cremalleres per metres, crec que es diuen cremalleres en cadena, vaig flipar en posar el cursor perquè costa la vida...i a sobre se'ns va sortir tres vegades...uffffff mortal!

Por fuera también hay un bolsillo (para poner los lápices o el monedero), también rematada con el bies fucsia, así como en las asas. Otra cosa que tampoco había "trabajado" nunca son las cremalleras por metros, creo que se llaman cremalleras en cadena, flipé al poner el tirador porque cuesta la vida....y encima se nos salió tres veces....uffffff mortal!




La veritat és que ens va quedar superxula! Ara haurem de fer-nos-en una per a nosaltres ;)

La verdad es que nos quedó superchula!!! Ahora tendremos que hacernos una para nosotras ;)

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier