El Club dels divendres

by - 11:32


Doncs un altre divendres que ens trobem les noies de “El Club”. Aquesta tarda només hem pogut la Cristina i jo així que ha estat un cafetó a “petit comité” ;).

Com estàvem totes dues ens hem enredat a xerrar i feina, el que es diu feina, no n’hem fet gaire. Això si, entre les dues hem aconseguit acabar el gorrito per al cambrer, que li ha encantat! :)

Jo continuo intentant acabar la bufanda grisa, el dia que faci l’últim punt faré una festa…i és que mentre la faig em sento com en una peli on tinc banda sonora integrada (deduïblement a mi em sona “Neverending story”).

L’últim dia que vam estar amb l’Antònia i l’Esther vam comentar de fer una excursioneta per Lleida, per passar el dia juntes i veure altres tendes de labors, llanes, patchwork i si n’hi ha alguna de manualitats. No és per comprar en “plan consumista” total, sinó que a vegades veure sempre les mateixes tendes cansa i anant a llocs inexplorats ens crea una emoció que fins i tot ens inspira.

Així que avui amb la Cristina hem estat mirant grups de ganxeteres, de labors,…i jo he contactat amb la guerrilla de Gilda, que són d’allà, aviam si els sembla bé la idea de fer una trobada de germanor entre Andorra i Lleida. Quina ha estat la meva sorpresa en rebre resposta avui mateix dient que els encantaria que ens trobéssim i acoblar-se al nostre pla lleidetà! :D

Fins divendres que ve!

Pues otro viernes que nos encontramos las chicas de "El Club". Esta tarde sólo hemos podido Cristina y yo así que ha sido un café en "petit comité" ;).

Cómo estábamos las dos nos hemos puesto a hablar y currar, lo que se dice currar, no hemos hecho mucha. Eso sí, entre las dos hemos conseguido terminar el gorrito para el camarero, que le ha encantado! :)

Yo continuo intentando terminar la bufanda gris, el día que haga el último punto haré una fiesta... y es que mientras la hago me siento como en una peli dónde tengo banda sonora integrada (deduciblemente a mi me suena "Neverending story").

El último día que estuvimos con Antonia y Esther comentamos de hacer una excursioncita por Lleida, para pasar el día juntas y ver otras tiendas de labores, lanas, patchwork y si hay alguna de manualidades. No es para comprar en "plan consumista" total, sino que a veces ver siempre las mismas tiendas cansa e ir a sitios inexplorados nos crea una emoción que incluso nos inspira.

Así que hoy con Cristina hemos estado mirando grupos de ganchilleras, de labores,...y yo he contactado con la guerrilla de Gilda, que son de allí, a ver si les parece bien la idea de hacer una quedada de hermandad entre Andorra y Lleida. Cual ha sido mi sorpresa en recibir respuesta hoy mismo diciendo que les encantaría que nos encontrásemos y acoplarse a nuestro plan leridano! :D

Hasta el viernes que viene!

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier