Un 2016 ple de canvis!


Evolucionar o morir...aquesta és una sentència tan bèstia com real i es que hi ha moments en que has de donar un pas i fer un canvi o estancar-te en el de sempre i acabar-te convertint en un dinosaure; prehistòric i extingit.

Per això Cositas de Quela deixa de ser només de la Quela i passa a ser d'un grup de persones que estimem tot el món del "Handmade", que valorem tot allò artesanal i que ens encanta fer coses que s'originen en la nostra imaginació. Perquè tot es possible i tot és el fruit de la voluntat que un hi posa.

Així neix Le petit Atelier, un "taller" petit on fem les nostres cosetes, on treballem les nostres inquietuts artístiques i on, de tant en tant veiem què es cou al món per veure si anem cap a la mateixa direcció o ens toca reformular-nos.

Ja ho avançava a principis d'any que hi hauria poc moviment una temporadeta i encara ara que hi treballo pero la cosa ja va prenent una forma que ens agrada, ja es va assentant en el que serà un projecte hiperbonic i molt, pero que molt, personal :)


Així que, amb una frase inspiracional i un video motivacional us deixo aquestes últimes notícies, de ben segur que heu trobat canvis al blog pero espereu que encara en queden per venir més! 


Qualsevol cosa, com sempre, aquí estem <3

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier