Qui no tingui una iaia teixidora no podrà fer-li un porta agulles com aquest :P

by - 16:14


Però aviam....Qui no té una iaia/àvia/padrina que teixeix?!!? On s'est vist? Fora bromes que de fet hi ha unes quantes "abueles" que lo de teixir no ho porten a la sang :P 

Avui us ensenyo  un porta agulles superxulo que vaig fer-li a la meva iaia teixidora. Per a que no tingués totes les agulles en un pot en plan cutrot com les hi tenia. La idea era fer-ho per a les agulles grans de teixir tot separant-les per mides, pero un cop amb les mans a la tela vaig afegir-hi una altra "pestanya" per als ganxets i ja de pas un apartadet per aguardar-hi també les agulles llaneres.

Per a ver...¿¡¡¿Quien no tiene una iaia/abuela/padrina que teja?!!? ¿Dónde se ha visto? Fuera bromas que de hecho hay unas cuantas "abuelas" que lo de tejer no lo llevan en la sangre :P

Hoy os muestro un porta agujas superxulo que le hice a mi iaia tejedora. Para que no tuviese todas las agujas en un bote en plan cutre como las tenía. La idea era hacer-lo para las agujas grandes de tejer, separándolas por tamaños, per una vez con las manos en la tela decidí añadir otra "pestaña" para los ganchitos y ya de paso un departamentito para guardar también las agujas laneras. 



Com tot depen de la quantitat i gruix de les agulles tenia clar que no podia fer una tanca fixa, per el que vaig optar per fer un tancament en llacet amb una cinta de ras a conjunt amb el biaix.

Como todo depende de la cantidad y grosor de las agujas tenía claro que no podía hacer un cierre fijo, por lo que opté por hacer un cierre en lacito con una cinta de raso a conjunto con el biaix.

Per la part de fora hi vaig bordar "Les agulles de la iaia" per a que, d'una manera divertida quedés constància que eren: 1 les seves agulles i 2 el seu porta agulles ;)

Por el lado exterior le borde "Les agulles de la iaia" para que, de una manera divertida quedase constancia que eran: 1 sus agujas y 2 su porta agujas ;)


En quant a la part interior, vaig triar unes teles que combinessin entre sí i amb el lila. Com a fil principal vaig escollir treballar amb el lila així aconseguia l'harmonia amb el biaix i la cinta de tancament. I com no podia faltar vaig decorar les dues seccions amb biaix i blondetes, fent-lo encara més recuqui o si més no més treballat.

En cuanto a la parte interior, escogí unas telas que combinassen entre sí y con el lila. Como hilo principal escogí trabajar con el lila así conseguía la harmonía con el biaix y la cinta del cierre. Y como no podía faltar decoré las dos secciones con biaix y blonditas, haciéndolo aún más recuqui o por lo menos más trabajado.






Ademés vaig crear una solapeta amb feltre, amb una subjecció amb xec per a les agulles llaneres, així tot el kit de teixir quedava ben resguardat i junt.

Además creé una solapita con fieltro, con una sujeción de snap para las agujas laneras, así todo el kit de tejer quedaba bien resguardado y junto.



En fi, no ha estat superdifícil de fer, una mica laboriós, pero si teniu agulles llargues i de ganxet no dubteu que aquesta és una molt bona solució per a tenir-les totes ordenades. O es que mai us ha passat tenir una agulla del 5 i no trobar-ne la parella?!!? :P

En fin, no ha sido superdifícil de hacer, un poco laborioso, pero si tenéis agujas largas y de ganchillo no dudéis que esta es una muy buena solución para tenerlas todas ordenadas. ¿¡¡¿O es que nunca os ha pasado tener una aguja del 5 y no encontrar la pareja?!!? :P




Val a dir que la iaia no va trigar ni 5 minuts en treure el seu pot xungo i possar-se a ordenar cada agulla al seu nou espai. Agradar no li va agradar, li va superencantar! :D

Cabe decir que la iaia no tardó ni 5 minutos en sacar su bote xungo y ponerse a ordenar cada aguja en su nuevo espacio. Gustar no le gustó, le superencantó! :D


You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier