Porta didals

by - 14:03

Avui us porto un porta didals que he fet per a la Mercè, la meva mare, a la que també li agrada cosir i ultimament ens fem la competència aviam quina de les dues fa cosetes més cuquis ^.^
La idea la vaig veure a una noia de la Seu d'Urgell, que portava una maleteta de tela amb tot ben ordenadet...moníssim vaja. I quan s'apropava santa Mercè vaig decidir fer-li'n un a conjunt amb l'estoig per a que no perdi mai una eina tan important com el didal per a una costurera (tot i que ella no li barrufa gaire haver-se'l de posar :P).

Hoy os traigo un porta dedales que he hecho para Mercè, mi mama, a la que también le gusta coser y últimamente nos hacemos la competéncia a ver cúal de las dos hace cositas más cuquis ^.^
La idea se la vi a una chica de la Seu d'Urgell, que llevaba una maletita de tela con todo bien ordenadito....moníssimo vamos. Y cuando se acercaba santa Mercè decidí hacerle uno a conjunto con su estuche para que no pierda nunca una herramienta tan importante como el dedal para una costurera (a pesar de que a ella no le gusta mucho tener que ponerselo :P).

La "caixeta" en sí és molt simple, tres cares, amb forma de fulla, cosides entre sí (això és el que realment "costa") exceptuant-ne una que serà la que s'obri per guardar el/els didal/s.
Les teles fan molt en aquestes xorradetes i jo tenia aquesta de cosetes de costura que és remoníssima i vaig pensar que per a tot el conjuntet s'hi deia molt.

La "cajita" en sí es muy simple, tres caras, con forma de hoja, cosidas entre sí (esto es lo que realmente "cuesta") excepto una que será la que se abra y cierre para guardar el/los dedal/es.
Las telas hacen mucho en estas chorraditas y yo tenía esta de cositas de costura que es remoníssima y pensé que era ideal para todo el conjuntito.
Queda bonic oi?
Ja sabeu, si teniu alguna amiga o familiar que li agradi cosir aquest pot ser un detallet ben maco i curiós!

¿Verdad que queda bonito?
Ya sabéis, si tenéis alguna amiga o familiar que le guste coser este puede ser un detallito bien bonito y curioso!

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier