Marató Patchwork

by - 20:02

Hola!!!
L'altre dia vaig anar a una marató de patchwork a La Seu d'Urgell. La promovia la Remei, de la Merceria Voraviu, i la seva companya de Va de Colors Bellver.
A les 12 en punt vam arribar unes 30 dones amb moltes ganes de cosir, amb combinacions molt diferents de robes i una grandíssima il·lusió per crear una manteta Rag Quilt en mig dia. Desseguida va començar la supermarató, cadascuna amb la seva màquina de cosir sense temps per perdre. Arribarem a dos quarts de tres amb una pausa, gairebé obligatòria, per dinar en una de les cafeteries-restaurant que hi han a prop de l'Hospital. I després a continuar fins a les 12 de la nit, jo recordo que els tallets em van destrossar els dits, encara avui els tinc ressentits.
Vam tancar la nit amb uns entrepanets calents per sopar i un brindis amb cocacola, ja que després s'havia d'agafar el cotxe i creuar frontera amb un 0% d'alcohol ;)
I, es clar, com no podia ser d'una altra manera vaig fer fotitos, aquí us en poso unes quantes (si voleu veure'n més no dubteu en entrar en la meva fanpage de Facebook) :)
Li demanaré a la Remei si us puc pujar el patró, i si em dona permís us el pujaré en una altra entradeta.

Bona costura!!

Hola!!!
El otro día fuí a una maratón de patchwork en La Seu d'Urgell. La promovía Remei, de la Merceria Voraviu, y su compañera de Va de Colors Bellver.
A las 12 en punto llegamos unas 30 mujeres con muchas ganas de coser, con combinaciones muy distintas de telas y una grandíssima ilusión por crear una mantita Rag Quilt en medio día.
Enseguida empezó la supermaratón, cadauna con su máquina de coser sin tiempo a perder. Llegamos a las dos y media con una pausa, casi obligatória, para comer en una de las cafeterías-restaurante que hay cerca del Hospital. Y luego a continuar hasta las 12 de la noche, recuerdo que los cortecitos me destrozaron los dedos, aún hoy los tengo resentidos.
Cerramos la noche con unos bocadillitos calientes para cenar y un brindis con cocacola, ya que luego se tenía que coger el coche y cruzar la frontera con un 0% de alcohol ;)
Y claro, como no podía ser de otra manera hice fotitos, aquí os pongo unas cuantas (si queréis ver más no dudéis en entrar en mi fanpage de Facefook) :)
Le pediré a Remei si os puedo subir el patrón, y si me da permiso os lo colgaré en otra entradita.

Buena costura!!

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier