Autumn inspirations


Ha arribat la tardor i amb ella un moment que ens encanta: el canvi de fulles. A Andorra les muntanyes van canviant de color a poc a poc, tornant-se d'aquell verd gespa tant d'estiu cap a uns tons verds bru i caquis, ocres, taronges i vermells. Amb el canvi de colors també hi ha el canvi de temps, comença a ploure i a nevar a les cotes altes i el cel sovint deixa de ser blau per passar a unes tonalitats de gris que van des del gris òs al gris més fosc de tempesta.

En fi, un cop poetitzada la tardor, aquesta estació ens obre tot d'oportunitats per fer projectes a quin més versemblant. Tenim la castanyada tot i que cada vegada hi ha més adeptes a cel·lebrar el halloween, no és el nostre cas. Nosaltres som molt fans de la castanyera, dels moniatos i dels panellets!

Siguis de castanyada o de halloween de ben segur que necessitaràs unes carbasses, per això et portem algunes idees ben xules per a que creeis les teves ja sigui de ganxet (amigurumi) com de tela (patchwork), de feltre, llana o inclús de paper:
També podem decorar casa nostra amb aquests colors de tardor, per exemple fent unes fundes als nostres coixins:
Per als fans de Halloween, podeu customitzar als menuts de casa amb unes sabatilles al més pur estil yankee, o creant figures amb feltre per decorar en forma de garlanda:

Sigui com sigui, tens tants projectes com vulguis per aquesta estació! Troba més idees aquí.

You May Also Like

2 comentaris

  1. ohh!!! Quina fotografia més bonica, a mi la TARDOR és l'estació que més m'agrada, ja no fa aquella calor enganxifosa, dona gustet dormir amb manteta i els colors que agafa el bosc ... són indescriptibles.
    A casa som més de CASTANYERA!!!!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. La tardor amb els seus colors sempre és una gran font d'inspiració! m'agraden molt les idees. Una abraçada

    ResponElimina

Follow @ptitatelier