🔝🔝🔝Quilt handmade dels 12 mesos

És pot començar millor l'any que amb un quilt anual? No!😋 I es que tenim tantes coses per a ensenyar-vos aquest 2017 que no sabíem per on començar i ens hem dit...saps que, comencem per alguna cosa que ens recordi a un calendari ja que estrenem primer mes de l'any. I aquí estem, ensenyant-vos aquest quilt dels 12 mesos que vam estar treballant durant part de l'estiu i tardor del, ara ja sí, any passat.
 
Després de prendre mides del llit vam dividir el requadre en una part central de 3 columnes per 3 files, una part al voltant de 12 quadrats i una tercera part envoltant tota la creació i donant una alçada per a poder tenir cobertor suficient per agafar-hi els coixins de dormir a sota. Per a que quedés coincidit tot plegat i vam dispersar els mesos de manera que s'equilibrés la composició. Els requadres restants els vam treballar amb paraules inspiracionals i tècniques per a tenir tot un bon rebombori que, en conjunt fes encara més impressionant aquest cobrellit.
No us dona la sensació de que la paraula "Cobrellit" sona molt com una cosa poc treballada? En canvi quan dius "Quilt" ja et transporta al Patchwork i per tant a alguna cosa laboriosa i cosida a mà. Una cosa especial on s'hi han dedicat moltes hores, una obra d'art... I és que les mateixes paraules dites en altres idiomes tenen un no sé què que les fa més..."més millors"😉

Els Quilts així fan por de començar per la gran combinació de teles que s'ha de fer. Al final agafes unes teles base i n'afegeixes tantes com el teu sampler ho demana. Si utilitzes una tela groga, per exemple, desprès la reserves per a quan en tornis a necessitar i d'aquesta manera, a base de repetir-la algunes vegades es crea una combinació multicolor molt xula. Com diuen els del Mora Banc de bàsquet (equip de l'ACB d'Andorra) #Maipor!💪

Però continuem amb el Quilt-Cobrellit o com li volgueu dir. Cada més el vam treballar amb una aplicació que el simbolitzés, per això hem pensat que cada mes us mostrarem el detall del seu recuadre, i com el primer mes de l'any és Gener, en aquest post us posarem els detallets del primer recuadre que vam muntar sobre l'inici d'any. 

You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier