Idioma o idiomes? Eus aquí la qüestió!


Una de les coses que ens estem replantejant aquest estiu és l'idioma amb el que ens comuniquem. Sabem que amb el Google translator les coses no són com les diem i ens fa una mica de ràbia...

Per això intentarem doblar esforços i crear el blog en català i en espanyol. Potser en un futur ens atrevim amb l'anglès i/o francès...pero de moment: poc a poc i bona lletra ;)

Ens encantaria saber què en penseu del tema i si vosaltres us hi heu trobat en algun moment dels vostres blogs com ho heu resolt i si us funciona.

Una abraçada!

You May Also Like

3 comentaris

  1. Això de l'idioma crec que ens passa a tots els que tenim un bloc. Ja que es veritat que amb el google translate la traducció sovint deixa molt que desitjar. Jo de moment he decidit quedar-me amb un únic idioma i és que sincerament si a vegades portar el blog al dia en un idioma ja és complicat amb dos ho veig poc factible en el meu cas! però admiro la vostra iniciativa VALENTES!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mabel, la veritat és que ultimament amb la feina i tot plegat el tenim una mica abandonat i no és per mandra sinó per falta de temps. Tenim el material pero no tenim el moment per mostrar-lo! No coneixeràs pas una maquineta que aturi els rellotges, oi? ;)
      Intentarem crear-ho amb els dos idiomes, es un test, aviam com funciona i si veiem que la cosa no va endavant continuarem fent-ho amb la nostra llengua oficial.

      Elimina
  2. I'm without a doubt satisfied to say it’s an thrilling publish to study. i examine new facts out of your article, you are doing a awesome mission.you could test our offerings
    Digital marketing training in Indore
    php training in Indore
    autocad training in indore
    web designing training in Indore
    graphics designing training in indore
    Java training in indore

    ResponElimina

Follow @ptitatelier