New year 2017

Com cada any fem un recap d'intencions per al nou any...i com cada any desitgem tenir el temps suficient per continuar treballant en el que ens agrada i poder-vos-ho anar ensenyant en la mida del possible en aquest blog.

Des de l'any 2000 Pantone decreta el color de l'any en el qual molts dissenyadors de roba, gràfics, web,...es basaran per a les seves creacions així que és important tenir en compte quin serà el proper color ja que el veurem arreu sense voler-ho. El color que han decretat per a aquest 2017 és el color
"Greenery" una espècie de verd molt natural i ecològic. Molt d'acord amb els temps que ens venen.


Pero bé, que avui no volem donar importància al color greenery sino fer la nostra primera entrada d'any. Així que, des d'aquesta primera entrada del que de ben segur serà un any fantàstic ple d'emocions i coses superxules per vuire us volem dir:

FELIÇ ANY NOU 2017!


Us heu menjat tot el raïm? Heu pogut brindar amb els vostres? Heu sortit de farra a cremar totes les calories del sopar? Sigui com sigui de ben segur que el vostre primer dia de l'any és com el nostre: fetes caldo. Entre els excessos d'anit i que avui toca pencar a la cuina per al copiós dinar del dia 1 ja esteu pensant en tornar a treballar demà, veritat?
Enrere queden aquells dies de quan erem petits, on el Nadal era màgic a més no poder i hi havia un munt de dies per jugar i estar-se a casa...qui tornes a ser petit!!!
En fi, que entre les resaques, els tiberis i les nadales a tot drap em aconseguit tenir uns minutets per pensar quins propòsits d'any nou ens marquem per a aquest 2017.

Pero primer, i com mana ja la tradició, després d'haver patit canvis durant el 2016, lligarem els bons proposits del 2016 per veure que hem aconseguit complir.
   

 

Llista bons propòsits 2016

· Ser feliç 👍 Si que hem sigut felices aquest 2016, em tingut molta feina pero en volem més! ;)
· Acabar projectes endarrerits👍 Hem acabat alguns projectes personals que teniem endarrerits pero encara ens en queden així que aquesta ens la tornarem a marcar per al 2017.
· Ser constant amb el PL👎 No, no hem pogut ser ni constants i ni res...el vam abandonar a la primera de canvi per això aquest any ens tornarem a proposar fer el PL....aviam si hi ha sort.
· Comprar làmpades i accessoris bany☝️Atenció! Aquí la cosa està a mitges: llums comprats, només ens queda per comprar un de l'atelier i uns exteriors, això si...els accessoris els tenim encara a la llista hehehehe.
· Que el gimnàs sigui una rutina no una maledicció👍Em acceptat que el ginmàs ha de formar par de nosaltres per la resta dels nostres dies, tenim una relació d'amor odi amb ell pero anem acceptant-lo.
· Fer-li més cas al Blog☝️Sí, sabem que aquest 2016 hem ignorat una mica el blog, i això que ens encanta escriure-hi i compartir amb tothom totes les coses pero per contra hem obert el nostre perfil a Instagram i hem anat compartint el nostre dia a dia molt sovint.
· Apendre coses noves👍Hem après un munt de coses noves! De cuina, de costura, de manualitats...inclús de la vida!
· Anar a un restaurant amb * Michelin☝️No hi hem anat pero estem apuntades per una reserva per al 2017!
· Fer una escapadeta per Europa 👍Em viatjat, i molt! Londres, Catalunya, Andalusia, Galicia i Islàndia!



I ara sí que sí, la nostra llista de bons propòsits per a aquest any nou que avui comença és la següent:

Llista bons propòsits 2017

· Ser feliç.
· Acabar projectes endarrerits.
· Ser constant amb el PL.
· Fer-li més cas al Blog.
· Fer tutorials i patrons per compartir.
· Viatjar a algun lloc nou.
· Crear una linia de productes per nadons.
· Provar una recepta nova de cuina almenys un cop al mes.

 I ja...que després ja sabem el que passa, ens emocionem a escriure i al final de l'any quan mirem tot el que hem aconseguit ens deprimim perquè no podem marcar-ne cap com a fita assolida! ;)
Ja ens explicareu el 31 de Desembre si aquest any ha molat o no, de moment quedeu-vos amb que no és l'any el que ha de ser diferent sino nosaltres som qui l'hem de fer diferent!

Salut i força!













You May Also Like

0 comentaris

Follow @ptitatelier