Llibre firmes ideal boda handmade

by - 0:12




Seguim amb les bodes, ara que és temporada, aprofitem per a ensenyar-vos un llibre de firmes (Palabras para el recuerdo)  que vam fer sota encàrrec per a una parelleta de Sevilla. Els va encantar! I es que....hi ha algu que es pugui resistir a l'artesanía creada amb tant amor?


Aquest llibre de firmes està fet amb dues tapes dures decorades i 40 fulles segellades amb un segell dissenyat especialment per a als nuvis. A més a més es va afegir un bolígraf per a que tot el mon pogués escriure el seu record en aquest dia tan especial.


No cal dir que si voleu sorprendre a una parella de nuvis, o en el cas que fossiu vosaltres els qui us caseu sorprengueu als vostres convidats, no us pot faltar en el vostre dia un llibre de firmes creat per nosaltres 100% personalitzat!


Mides: 30 x 30 cm.
Preu: 65€.
A més a més també dissenyem segells personalitzats amb els noms dels nuvis o del que ells vulguin per poder-ho aplicar a tot allò que desitgin marcar com són detallets de boda, les pàgines del llibre de firmes, fotos de record....


Segell personalitzat: Disseny bàsic + segell de goma + cordinet i tags + una tinta + bosseta d'organdí.
Preu: 35€.

You May Also Like

1 comentaris

Follow @ptitatelier